Mina hästar - Bluedancer

Bluedancer är en vacker frieserhingst, köpt från Steves gård. Jag blev totalt kär i den vackra kroppen, manen, svansen och att han är så fullständig. Han är kolsvart, men skiftar lite i blått. Särskilt när solen ligger på. Sen har han också väldigt vackra steg och liksom dansar fram när han rör sig, så namnet fick bli Bluedancer.
 
Bluedancer precis nyanländ
 
Bluedancer rör sig vackert och gör bra ifrån sig i dressyr, han är även skicklig på hoppning. Däremot trivs han inte på uteritter, särskilt inte långa sådana. Det är han alldeles för otålig för. Dancer har hett temperament och behöver action i sin tillvaro, men inte den typen av fartfyllda äventyr på en stig i skogen i full galopp. Nej, han föredrar att springa närmare byar där det finns andra hästar och människor. Han är socialt begåvad och älskar att umgås med andra hästar. Dancer är en stadshäst som älskar liv och rörelse.
 
 
I många sammanhang då jag av någon anledning befunnit mig i en stor folksamling, eller när jag bara ska umgås med vänner eller klubben, så kommer jag på mig själv med att sitta på just Dancer. Han har ett begär att få socialisera sig, han älskar folksamlingar, stora grupper eller led av hästar och vill gärna vara en del av spektaklet. Han dras till sociala sammanhang, är väldigt utåtriktad och gillar att visa upp sig.
 
 
Dancer är också en bra showhäst. Han blir fin i de flesta utklädnader, tycker om att delta i maskerader och parader och att hoppa igenom ringarna på circusen.
 
 
Dancer kan man alltid lita på, och man får garanterat en rolig kväll när man rider honom!
 
 
 



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0