Daim + Bad Troopers byter server

Ja, ni läste rätt. Vi i Bad Troopers har fört diskussioner ett tag nu om att gemensamt byta server, bort från Air Star till någon av de två andra servrarna (Marshmallow Cloud eller Fluffy Unicorn). 
Vi har nu bestämt oss för att bli enhörningar.

Anledningarna till detta är många, men för att nämna några exempel; vi upplever Air Star som en överbelastad server, det laggar mycket vilket bidrar till att folk slutar spela, det är för mycket spelare, spam i global, svårt att se NPC:er vid nya uppdrag för att det är för mycket folk som rider runt och står i uppdragsgivare, det laggar i de flesta geografiska områden men särskilt i byar och vid championat. Vi känner helt enkelt att ett byte till en lugnare stabilare server hade varit trevligt och det hade också ökat spelandet.

Vi vet att det inte går att få med oss alla medlemmar, det är upp till er själva om ni vill byta. Men vi hoppas såklart att så många som möjligt vill resa vidare med oss mot nya jaktmarker, erövra en ny server och lära känna nytt folk! Kanske etablerar vi oss lite bättre och starkare på en server med mindre folk, så vi kan växa, eftersom konkurrensen är ganska hård på Air Star, med flera stora klubbar. Bytet kommer ske som ett EVENT, det vill säga, vi loggar in på en bestämd tid, säger farväl till Air Star, och byter server samtidigt. Hoppas så många som möjligt är med på tåget! 

Datum för det gemensamma serverbytet: 26 Maj 2016 klockan 21.00
Samling i Moorlandstallet där vi ju alla började våran Air Star-resa. Vi rider gemensamt en sista tur genom Silverglade, samlas i Silvergladebyn. Loggar ut, byter server till FLUFFY UNICORN, loggar in och återförenas i Silvergladebyn.

Tack för den här tiden, Air Star! Hej Fluffy Unicorn!

Dalma Suncake, klubbägare
Ines Longnight, klubbledare
 
 
RSS 2.0